Dame på reise

Skal du ut å reise?

Vi forteller deg om kortbruk på reise!

Reis trygt med kredittkort

Har du betalt minimum 50% av reisens utgifter til transport og/eller overnatting med ditt LOKALBANK privat, ansatt eller bedrift dekker reiseforsikringen som er knyttet til kredittkortet uhell, sykdom og tyveri av verdisaker.

Les mer om våre kredittkort

3 tips for riktig kortbruk i utlandet

  • Betal kontaktløs: For beløp under kr 500,- kan du betale kontaktløst uten å taste PIN-koden din.
  • Gebyrfrie minibankuttak med kredittkort: Ved uttak av kontanter i minibank i utlandet er det alltid gebyrfritt når du benytter LOKALBANK kredittkort
  • Velg lokal valuta: Dersom du betaler i norske kroner i utlandet må du betale gebyr. Det lønner seg derfor å betale i lokal valuta.

Må man ha reiseforsikring i tillegg til forsikringen som er knyttet til kredittkortet?

Når du benytter LOKALBANK kredittkort til å betale minimum 50% av reisen er reiseforsikring inkludert.

Reiseforsikringen som er inkludert i kredittkortet er enkel og billig, likevel er den begrenset og gjelder kun for reisen som er betalt med kredittkortet.

Fordelen med egen reiseforsikring er at du er dekket hele året, så lenge du er utenfor egen eiendom. Blir du frastjålet vesken din når du er på shopping vil dette være dekket av reiseforsikringen.

For å være sikker på at du er riktig forsikret anbefaler vi alle å ha en helårs reiseforsikring.

Les mer om reiseforsikring

LBA kredittkort privat

Sett regionsperre på kortet ditt!

Det kan være lurt å sette på regionsperre på kortet ditt. Ved å gjøre dette kan kortet kun benyttes i utvalgte deler av verden. På denne måten kan du redusere faren for svindel og misbruk.